Jonna Amelia Franzén

Trettionde juli

Publicerad 2014-07-30 21:35:58 i Allmänt,

Började dagen med deg i sängen, seg frukost, seg dusch, seg med att göra mig iordning och tillslut blev klockan 13, hela familjen åt lunch tillsammans för att sedan skjutsa men bror till flygplatsen och säga hejdå. Han åkte till Turkiet idag men sin flickvän, åh mest av allt saknar jag starbuck där.. Haha! 
När vi gjort det åkte vi vidare in till stan och gick en snabbis på Ikea och A6. Fick med mig en ny tröja hem från WERA, precis en likadan som jag köpte för ett tag sedan men dom är både sköna och såå användbara, dock blev det bara en vit då svart inte fanns kvar. 
Sedan åkte vi vidare till pappas jobb.

När vi kom hem åt vi kantarell mackor och hallon-blåbär- och björnbärspaj med strawberry cheesecake glass från Ben&Jerry's till efterrätt! 

Hoppas att ni har och har haft en jätte bra dag!Tisdag

Publicerad 2014-07-29 15:14:19 i Allmänt,

Hej! Jag är verkligen jätte ledsen över att jag inte har bloggat alls det senaste, detta beror mest på att jag har varit på tok för lat för det.

I söndags kom jag iallafall hem från Västerås där jag har tillbringat 9 dagar. En av dagarna var vi i Stockholm och fick med mig lite där ifrån, det kommer dock bara ett inlägg på två saker jag köpte där inom kort. Resten tänkte jag bara visa i outfit bilder och då skriva "(ny)" efter saken, tänkte göra det med resten jag köpte i Västerås också. 

Både igår och idag har jag och mamma cyklat ner stranden. Vi låg där ett tag och vi kom hem för ca 2 timmar sen åt vi thai med min bror. 
Just nu ligger jag inne och tittar runt på lite olika bloggar trots att det är så fint väder ute!

Hoppas att ni har ett jätte bra sommarlov i det fina vädret och att ni mår super bra! Om

Min profilbild

Jonna Amelia Franzén

Jag är en 15årig glad tjej från Jönköping som försöker hålla igång bloggen så bra som möjligt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela