Jonna Amelia Franzén

Sovmorgon och gofrukost

Publicerad 2014-02-24 09:44:20 i Allmänt,

Sitter just nu på bussen till skolan, börjar inte förens om en timme. Så skönt med långa sovmorgonar, har det 3 gånger i veckan och går alltså upp 05:40 bara 2 gånger i veckan. 
Åt en rinnig, god gröt till frukost!

Och såhär ser jag ut idag! Någon ville också att jag skulle skriva ut vilka affärer jag köpte kläderna på så börjar med det idag.


//byxor- Dr Denim, Carlings//tröja- Lager 157//jacka- Peak Performance, Peak Preformance butiken//skor- Converse, stadium eller nåt//väska- Louis Vuitton, någonstans i Kina//

Ny fixat hår

Publicerad 2014-02-23 20:21:00 i Allmänt,

Äntligen har jag fixat mitt hår! Fick panik på min fula utväxt så ringde min moster för en akuttid och så hade hon tid idag. 
före 
 
efter


Förövrig idag så har jag hunnit med en del faktiskt. Jobbat på förmiddagen, köpt min nya jacka som ni får bild på längre fram om inte i outfit-bilder. Har även hunnit kolla på hockeyfinalen och plugga lite vilket jag ska fortsätta med nu! Hoppas att ni har/hade en super söndag!


Slapp plugg

Publicerad 2014-02-19 20:40:39 i Allmänt,Har suttit och läst igenom 2 tjocka hälften ikväll till ett so prov imorgon som handlar om I och U länder, och även klimatet i Afrika osv. Otroligt segt när man inte fattar vad man läser. Den enda positiva saken är att detta inte kommer att vara mitt sämsta prov jag har gjort, för det gjorde jag i måndags i hemkunskap, glömde plugga och dö svårt var det!
Nu ska jag ta och borsta tänderna sedan väntar sängen

Om

Min profilbild

Jonna Amelia Franzén

Jag är en 15årig glad tjej från Jönköping som försöker hålla igång bloggen så bra som möjligt!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela